OM AristoPack

Forretningside

 

Vi er en professionel samarbejdspartner, når det gælder lager-, pakke- og montageopgaver. Med en individuel tilgang til opgaverne, finder vi løsninger, som tilgodeser den enkelte kundes specifikke behov. Vi varetager alle opgaver med respekt. Kvalitet, leveringssikkerhed og service kendetegner os i alt, hvad vi gør.

Vi kan hjælpe din virksomhed med at gøre dine lageromkostninger variable og sørge for varemodtagelse, pakning og forsendelse, så du kan koncentrere dig om dine kunder.

 

Organisation og Historie

Aristo Pack blev etableret som en intern pakkevirksomhed i 1996 for Kim Jørgensen Groups virksomheder, således at de havde mulighed for selv at overtage pakkearbejdet af virksomhedens produkter, der indtil da var foregået i Polen. Her blev en stor del af bl.a. det tidligere Bovicus’ isenkramvarer pakket til videre distribution.

Det førte til at Aristo Pack ApS blev etableret som selvstændig virksomhed i 2003, hvor de også kunne tilbyde eksterne virksomheder deres pakkeydelser. Derfra har vi stået for en række pakkeopgaver for en lang liste af virksomheder, store som små, gennem mange år.

Vi har gennem hele virksomhedens levetid taget et stort socialt ansvar i at hjælpe mennesker tilbage til arbejdsmarkedet, gennem afprøvninger og praktik. Vi har haft stort succes med dette og deraf en masse erfaringer med at hjælpe folk videre. Det betyder også, at der hos os, er ansatte både på normale vilkår samt folk med skånehensyn og i fleksjob.