LAGERHOTEL

Skal dine lageromkostninger følge din lagerbeholdning? Hos os kan du selv vælge om, du vil nøjes med at betale for det dit lager fylder, eller om du vil betale fast leje af lagerlokaler.

Det er uanset hvor lidt eller meget plads, du har brug for. Der er ingen ordre der er for lille for os. Vi tilpasser os til, hvad du har brug for og laver individuelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Så kan du nemt skalere din virksomhed efter behov.

Har du brug for, at vi pakker dine varer, har vi flere pakkeløsninger og erfarent personale, som kan stå for hele processen. Du kan se et udsnit af vores pakkeløsninger under ”Pakkeri” i vores menu. Vi modtager dine varer fra lastbil eller container og anbringer dem på vores lager/pluklager. Hvis du ønsker det, kan vi stå for din lagerstyring.

På vores lagerhotel opbevares varepartier af meget varierende størrelse i tidsrum, som aftales individuelt. Foruden varemodtagelse og registrering tilbyder vi at stå for plukning og videreforsendelse i faste tidsintervaller eller løbende ud fra bestillinger. Vi har aftaler med flere fragtfirmaer, hvilket sikrer dig favorable priser på forsendelser både inden- og udenlands.

Vi har 35000 m2 lagerlokaler af forskellige størrelser til rådighed i isolerede haller. Hele området har et højt sikkerhedsniveau ift. både brand og tyveri.

Ønsker du at leje dit eget lokale, er dette også en mulighed. Vi kan foruden lagerlokaler med egen af/pålæsningsrampe, tilbyde kontorfaciliteter, og skal du bruge meget strøm, er der i forvejen indlagt mange amp., så du ikke skal tænke på tilslutningsafgift. Se nærmere herom på www.hjarbækvej65.dk.

Da vi har en del kunder, der er fødevaregodkendt, er vi vant til at håndtere høje myndighedskrav, og vi er selv godkendt af Fødevarestyrelsen til at opbevare og håndtere tørvarer.

Vi er beliggende i Løgstrup, tæt ved Viborg og direkte op til hovedvej 26 mellem Viborg og Skive, med gode tilkørselsforhold.